عمل بینی در فصل سرما
حتما برای شما هم سوال پیش آمده که عمل زیبایی بینی در فصل گرما بهتر است یا فصل سرما ؟ آیا کسانی که عمل بینی در زمستان انجام داده اند در معرض سرماخوردگی هستند ؟آیا سرما باعث اختلال در نتیجه جراحی بینی می شود ؟ دکتر رفیع پرنیا فوق تخصص پلاستیک در ادامه به این سوالات پاسخ می دهد.
عمل بینی در فصل سرما
به طور کلی انتخاب فصل برای انجام عمل بینی تاثیری در روند جراحی و نتایج آن ندارد . تنها در صورتی که فرد آلرژی فصلی داشته باشد ممکن است مشکل ایجاد کند . این آلرژی ها بیشتر در فصل بهار و پاییز شایع هستند . به این افراد توصیه می شود که اگر فرد آلرژی فصلی دارد عمل خود را به زمانی که کمترین علائم را دارد موکول کند .
چه فصلی برای جراحی بینی مناسب است ؟
جالب است بدانید عمل بینی در فصل سرما بهتر از فصل گرما می باشد . دو فاکتور مهم در نتایج این جراحی موثر هستند :
1. ورم بینی بعد از جراحی به سرعت بهبود یابد . یکی از عواملی که باعث کاهش تورم بینی می شود ، انقباض عروق است . زمانی که رگهای بینی منقبض شوند ، موادی که از رگ خارج می شود کمتر خواهد بود در نتیجه تورم بعد از عمل کاهش می یابد . به همین دلیل بعد از عمل توصیه می شود بیمار از کمپرس یخ استفاده کند . در فصل سرما انقباض عروق اتفاق می افتد به همین دلیل میزان تورم بعد از عمل به خودی خود کمتر می شود .
2. تابش نور آفتاب : تابش مستقیم نور آفتاب به محل جراحی می تواند ترمیم زخم را به تاخیر بیاندازد و باعث تغییر رنگ محل پوست جراحی می شود که به آن هایپرمنتیشن می گویند . به همین جهت نباید آفتاب زیادی به محل زخم تابیده شود . در فصل زمستان و پاییز زاویه آفتاب قائم نبوده و به صورت مستقیم نمی تابد . در نتیجه میزان اشعه دریافتی زمین کم می شود . همچنین در فصل زمستان روزها کوتاه بوده و شب ها طولانی است و فرد کمتر در معرض نورآفتاب قرار می گیرد .
سرماخوردگی بعداز جراحی زیبایی بینی
سرماخوردگی نوعی بیماری است که به راحتی از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود . معمولا در محیطهای پرازدحام انتقال این بیماری راحتتر است . از آنجائیکه فرد بعد از عمل بینی استراحت می کنند و کمتر در محیطهای شلوغ حاضر می شوند کمتر از افراد دیگر به سرماخوردگی مبتلا می شوند . حتی اگر فرد به این بیماری مبتلا شود نیز تاثیری در عملکرد بینی و نتایج جراحی ندارد .
نتیجه
برخلاف باور عمومی عمل جراحی بینی در فصل سرما نه تنها بد نیست بلکه فصل مناسبی برای جراحی می باشد . در نتیجه بهبودی زخم جراحی سریعتر بوده و رضایتمندی بیمار بیشترخواهد بود .
برای دیدن نمونه عمل زیبایی بینی روی ادامه مطلب کلیک کنید .
فوق تخصص جراحى ترميمى پلاستيك و زيبايى، عضو هيئت علمى دانشگاه علوم پزشكى، عضو انجمن جهانى جراحان پلاستيك و زيبايى(IPRAS)، عضو انجمن جراحان پلاستيك و زيبايى ايران و عضو جامعه جراحان ايران هستند.
از جمله خدماتی که دکتر پرنیا ارائه می دهند عبارتند از: لیپوماتیک، پیکرتراشی، جراحی زیبایی شکم، عمل زیبایی بینی، جراحی سینه و سایر جراحی های زیبایی صورت و بدن
0 Comments