لیپولیز در واقع نوعی لیزر است که بافت های چربی درون بدن را تخریب و تخلیه کرده و با ایجاد گرما برروی پوست بدن باعث سفت شدن پوست میشود. لیزر لیپولیز برای لاغری های موضعی و پیکرتراشی بسیار موثر است و درواقع تعداد بیماران زیادی از طریق این لیزر به لاغری و زیبایی اندام دست یافته اند.
نحوه انجام لیپولیز
برای انجام این اقدام که نوعی جراحی زیبایی محسوب میشود، پزشک محلول حاوی بی حس کننده و آدرنالین (محلول تامسنت) را به نواحی مورد نظر بدن تزریق می کند و بعد از آن با ایجاد یک سوراخ کوچک در ناحیه ای مشخص جراحی را آغاز میکند .
کار جراحی با استفاده از یک میکروکانولا که قطر تقریبی آن 1 تا 2 میلی متر و حاوی فیبر نوری است انجام میشود. در واقع این میله ی نازک از طریق شکاف ایجاد شده به زیر پوست هدایت میشود. بعد از آن جراح به آرامی میله را در بدن حرکت میدهد، همزمان با حرکت میکروکانولا انرزی لیزر به سلول های چربی منتقل میشود و بعد از آن این عامل باعث پاره شدن سلول های چربی میشود .
سلول های چربی از بین رفته به وسیله ی ساکشن و یا توسط متابولیسم طبیعی بدن خارج میشوند . البته این امر نیز توسط خود پزشک جراح کنترل خواهد شد .
انرژی وارد شده از طریق این میله به لایه های عمیق پوست نیز نفوذ میکند و باعث میشود که پوست در این مرحله جمع و سفت شود.از این رو میتوانید با اطمینان از اینکه پوست شکم و یا پا و بازوها بعد از عمل جمع میشوند این جراحی را انتخاب کنید.
عوارض لیزر لیپولیز
بسیاری از افراد نگران عوارض ناشی از جراحی های لاغری هستند اما باید توجه داشته باشید که لاغری با این روش خطری برای بیماران ندارد زیرا تماس لیزر با بدن باعث بسته شدن فوری عروق خونی کوچک شده، در نتیجه در مقایسه با لیپوساکشن معمولی خونریزی، ورم و کبودی کمتر و دوره بهبودی سریع تر و دوره نقاهت کوتاه تر ی دارد .بنابراین جای نگرانی برای کبودی و یا خونریزی های شدید و غیر قابل کنترل نیست .
لیپولیز در چه قسمت هایی قابل انجام است؟
در بسیاری از نواحی بدن میتوانید این لیزر را انجام دهید و در واقع با استفاده از این نوع لیزر میتوانید لاغری موضعی را تجربه کنید. لاغری موضعی از بین بردن چربی های قسمت مشخصی از بدن است که به صورت دلخواه توسط فرد مشخص میشود .
- شکم
- ساق پا
- پهلوها
- پشت
- بازوها
- صورت (غبغب – گونه)
- ران ها
- نواحی از گردن
- باسن
- بزرگی سینه در آقایان (ژنیکوماستی)
- زانوها
از جمله نواحی هستند که میتوانید با استفاده از این روش چربی های آن را از بین ببرید .
در هر جلسه از درمان لیپولیز مقدار 500 سی سی چربی تخلیه میشود ، با توجه به این موضوع باید بدانید که اگر در نواحی خاصی از بدن مقدار چربی های لیز شده زیاد باشد باید با استفاده از ساکشن آن را تخلیه نمایید .
به این منظور نواحی از بدن مانند غبغب نیازی به تخلیه چربی ندارد اما شکم و یا پهلو ها باید بعد از لیز شدن با لیزر با استفاده از ساکشن تخلیه شوند ، که انجام این عمل نیز توسط خود جراح صورت میپذیرد .
انجام عمل لیپولیز برای افراد چاق یا افرادی که چاقی موضعی دارند مانعی ندارد ، اما باید توجه داشته باشید که در مواردی خاص انجام این جراحی لاغری توصیه نمیشود و ممنوعیت دارد .
لیپولیز برای چه افرادی مناسب نیست؟
افراد زیر نمیتوانند لیپولیزر را انجام دهند :
1) زنان باردار یا شیرده
2) افرادی که ناراحتی قلبی داشته و از دستگاه (Pacemaker) یا تنظیم کننده ضربان قلب استفاده میکنند.
3) افرادی که کبد آنها دچار بیماری شده و دچار بیماریهای کبدی شده اند .
4) افرادی که میزان چربی بدن آنها بسیار بالا باشد ، یعنی (BMI) آن ها بالاتر از 30 است، کاندید مناسبی برای لیزر لیپولیز نیستند.
5) افرادی که انتظارات عجیب و غریب از جراحی لاغری دارند .
فوق تخصص جراحى ترميمى پلاستيك و زيبايى، عضو هيئت علمى دانشگاه علوم پزشكى، عضو انجمن جهانى جراحان پلاستيك و زيبايى(IPRAS)، عضو انجمن جراحان پلاستيك و زيبايى ايران و عضو جامعه جراحان ايران هستند.
از جمله خدماتی که دکتر پرنیا ارائه می دهند عبارتند از: لیپوماتیک، پیکرتراشی، جراحی زیبایی شکم، عمل زیبایی بینی، جراحی سینه و سایر جراحی های زیبایی صورت و بدن
0 دیدگاه